Kandidaat adviesraden

Bouw mee aan Merelbeke: oproep kandidaten adviesraden!

Heb je een hart voor Merelbeke en wil je niet aan de zijlijn staan maar wel helpen om van de gemeente een nog betere plek te maken om te wonen, te leven en te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Merelbeke telt heel wat advies- en inspraakvergaderingen die het bestuur de afgelopen jaren van deskundig advies hebben voorzien. Ook bij de start van een nieuwe legislatuur zijn we op zoek naar geëngageerde en gemotiveerde inwoners die ons met raad en daad kunnen bijstaan.

Het gemeentebestuur had de afgelopen beleidsperiode adviesraden rond sport, cultuur, jeugd, senioren, lokale economie, welzijn, kinderopvang, internationale samenwerking, milieu, ruimtelijke ordening. Ook waren er beheerraden voor de bibliotheek en culturele infrastructuur.
Wil je meer weten over deze adviesraden of heb je interesse om actief deel te nemen aan en betrokken te worden bij het beleid op een van deze domeinen, laat het ons dan weten!
Hier vind je heel wat informatie. Samen met jou wil het bestuur in de loop van het voorjaar onderzoeken hoe inspraak en advisering in het beleid kan gebeuren en hoe de adviesraden het best kunnen functioneren.

Heb je interesse, wil je meer info of wil je je kandidaat stellen voor een van de adviesraden, neem dan contact op via gemeente [at] merelbeke.be
of vul onderstaand formulier in.