Communicatie over de werken

Hoe blijf je op de hoogte?

De werken aan de Bergwijkbrug brengen de nodige hinder met zich mee. We willen je dan ook zo goed mogelijk informeren over de planning en vooruitgang van de werken. 

Naast de opmaak van deze webpagina, zetten we diverse kanalen in om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de werken.
Vanaf september geven we je maandelijks een update over de werken aan de Bergwijkbrug in ons infomagazine.

Ook via onze nieuwsberichten houden we je op de hoogte bij wijzigingen of nieuwe updates op de webpagina van de Bergwijkbrug.

Hou zeker ook onze facebook- en twitterpagina in de gaten voor verdere updates.

Waar kan je terecht bij vragen?

Met je vragen over de werken aan de Bergwijkbrug kan je terecht bij de dienst Ruimte van het lokaal bestuur Merelbeke op het rechtstreekse nummer 09/ 210 33 11 of via mobiliteit [at] merelbeke.be.mobiliteit [at] merelbeke.be (subject: Werken%20Bergwijkbrug) ( )

Bekijk ook

  • De Bergwijkbrug, de kleine brug over de Ringvaart ter hoogte van de Fraterstraat, wordt dankzij steun van het EFRO vervangen door een nieuwe brug met veilige fietsinfrastructuur. 

  • De totale duur van de werken bedraagt ongeveer 14 maanden. We zouden graag tegen het einde van september 2021 de nieuwe Bergwijkbrug in gebruik willen nemen.
    We sluiten de Bergwijkbrug zelf 9 maanden af voor zowel voetgangers, fietsers als automobilisten.

  • De nieuwe Bergwijkbrug zal ruimte bieden voor een veilige infrastructuur voor zowel voetgangers, fietsers als autoverkeer.