Uitleendienst

Waar?

Sportstraat 1
9820 Merelbeke
Openingsuren deze week
Ma
tot   tot
Di
tot   tot
Wo
tot   tot
Do
tot   tot
Vr
tot   tot
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Contact

 
  • Telefoon09 210 34 00
uitleendienst [at] merelbeke.be

Heb je vlaggen of hekkens nodig, dan kan je die aanvragen via het algemeen evenementenformulier (deel V Materiaal). Vlaggen en hekkens worden gratis ter beschikking gesteld.  Daarnaast kunnen Merelbeekse verenigingen en aangrenzende steden en gemeenten het mobiel podium reserveren. Merelbeekse verenigingen betalen voor plaatsing 200 euro en 60 euro per dag voor het gebruik. Voor aangrenzende steden en gemeenten is dat respectievelijk 280 en 125 euro.

Organiseer je een socio-culturele activiteit zoals een buurtfeest (dus geen privé-activiteit) dan kan je tegen een bescheiden huurprijs bijkomend materiaal (gaande van audiovisueel tot spel- en feestmateriaal) uitlenen bij de gemeentelijk dienst events en uitleen.

Alles start met het tijdig indienen van het aanvraagformulier materiaal events en uitleen. Dat doe je vanaf 4 maanden voor het evenement plaatsvindt. 

Heb je nog met vragen over het uitlenen van materiaal? Dan kan je altijd terecht bij de dienst events en uitleen via 09 210 34 00 of uitleendienst [at] merelbeke.be

  • Aanvraagformulier materiaal
  • Gebruikersreglement ontlenen materiaal
  • (Retributiereglement mobiel podium)