Uitleendienst

Waar?

Sportstraat 1
9820 Merelbeke
Openingsuren deze week
Ma
tot   tot
Di
tot   tot
Wo
tot   tot
Do
tot   tot
Vr
tot   tot
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Contact

 
  • Telefoon09 210 34 00
uitleendienst [at] merelbeke.be

Heb je vlaggen of hekkens nodig, dan kan je die aanvragen via het algemeen evenementenformulier (deel V Materiaal). Vlaggen en hekkens kan je gratis lenen. Daarnaast kunnen Merelbeekse verenigingen en aangrenzende steden en gemeenten het mobiel podium reserveren. Merelbeekse verenigingen betalen 200 euro om het te laten plaatsen en 60 euro per dag voor het gebruik van het podium. Voor aangrenzende steden en gemeenten is dat respectievelijk 280 en 125 euro.

Organiseer je een socioculturele activiteit, zoals een buurtfeest, (en dus geen privé-activiteit) dan kan je tegen een bescheiden huurprijs bijkomend materiaal (gaande van audiovisueel tot spel- en feestmateriaal) lenen bij de gemeentelijke uitleendienst.

Alles start met het indienen van het aanvraagformulier materialen uitleendienst. Dat doe je vanaf 4 maanden voor het evenement plaatsvindt. 

Heb je nog met vragen over het uitlenen van materiaal? Dan kan je altijd terecht bij de uitleendienst via 09 210 34 00 of uitleendienst [at] merelbeke.be.