U bent hier

Denk mee over Merelbeke 2025!

Zes inspraakmomenten over het nieuwe bestuursakkoord.

Het gemeentebestuur wil van inspraak een speerpunt maken. Daarom legt het gemeentebestuur tijdens zes inspraakmomenten voor het eerst het bestuursakkoord voor aan de bevolking.

Het bestuur wil van haar inwoners weten wat de komende vijf jaar echt belangrijk is. Op deze avonden willen we jou informeren over het bestuursakkoord en -je ook de mogelijkheid geven om concrete ideeën naar voor te dragen over wat beter kan in je buurt of dorp. Bovendien kan je ook aangeven over welke projecten je de komende jaren wil mee nadenken. Inwoners zijn tenslotte onze beste ervaringsdeskundigen.

Deze inspraakrondes zijn slechts de start van een heus inspraaktraject. Tijdens de zomer gaat het bestuur aan de slag met alle ideeën die naar voren werden gebracht. Rekening houdend met de beschikbare financiële middelen wordt een definitief bestuursakkoord opgemaakt. In september wordt dit document – dat de basis zal vormen voor het uiteindelijke meerjarenplan – voorgesteld, meer info hierover volgt in het Infomagazine van september. En daarna start het échte werk. Het gemeentebestuur wil je betrekken bij de realisatie van haar acties. Want samen maken we van Merelbeke een bruisende en vooruitstrevende gemeente waar het aangenaam is om te wonen.

Inspraakmomenten

Uur

Telkens van 19.30 tot 22 uur, deuren open vanaf 19 uur

Data en locaties

Maandag 3 juni: Lemberge – Kerk Lemberge

Woensdag 5 juni: Munte/Bottelare – Kerk Munte

Donderdag 6 juni: Flora – Kerk Flora

Dinsdag 11 juni: Kwenenbos – GC ‘t Groenendal

Donderdag 13 juni: Schelderode / Melsen – Kerk Schelderode

Vrijdag 14 juni: Centrum – gemeentehuis

Met medewerking van de Bewonersplatforms.

 

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst noord-zuid
Dienst noord-zuid
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen:Gesloten

Contact

  • 09 210 32 19
noordzuid [at] merelbeke.be

Bekijk ook