U bent hier

Feestweekend jeugdcentrum Molenhoek

Feestweekend jeugdcentrum

Jeugdcentrum Molenhoek bestaat tien jaar! Dat willen we vieren met jong en oud. Schrijf 25, 26 en 27 oktober in je agenda en kom mee genieten van tien jaar jeugd(centrum).

 

Om het tienjarig bestaan te vieren, organiseren we tal van activiteiten en wordt het jeugdwerk extra in de verf gezet. Vrijwilligers, vrienden en sympathisanten van het jeugdwerk zijn welkom om de tentoonstelling over het jeugdwerk te komen bewonderen. Misschien komen er wel leuke herinneringen naar boven of kom je jezelf tegen op een foto uit een lang verleden tijd?

Op vrijdagavond 25 oktober kun je quizzen en je hoofd breken over de moeilijkste vragen en ingewikkeldste rebussen. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel van 11.11.11.

Op zaterdag 26 oktober kun je genieten van jong Merelbeeks muziektalent tijdens de muziekwedstrijd The Young Blackbirds. Verschillende Merelbeekse bands wagen zich aan de strijd om de jury te overtuigen van hun talenten. Wie wint, krijgt opnametijd in een professionele studio. De avond wordt feestelijk afgesloten met het muzikale talent dat in 2019 de nieuwe lichting van Studio Brussel won én daarbovenop roots in Merelbeke heeft: Mooneye!

Ook aan de jongsten onder ons wordt gedacht. Op zondagnamiddag 27 oktober gaat er in de grote zaal van het jeugdcentrum een spetterende kinderfuif door. Alles wordt aangepast naar de leefwereld van de kinderen; muziek, drinken, hapjes … Voor de ouders wordt een volwassen alternatief voorzien, met spelletjes die je doen terugdenken aan de jeugdjaren.
 

Programma

25/10 om 20 uur: Quiz t.v.v. 11.11.11
26/10 om 20 uur: The Young Blackbirds - tickets: 5 euro
26/10 om 23.30 uur: Optreden Mooneye - tickets: 5 euro
27/10 om 14 uur: Kinderfuif - tickets: 3 euro
27/10 om 14 uur: Kaart- en spelnamiddag voor volwassenen
Doorlopend: tentoonstelling 10 jaar jeugdcentrum Molenhoek, het jeugdcentrum door de jaren heen
 

THE YOUNG BLACKBIRDS

 

Wil je de wereld veroveren met je muziek? Woon je in Merelbeke of speel je in een Merelbeekse band? Schrijf je dan in om op 26 oktober het podium te betreden en je beste nummers te spelen.

Het is bijna weer zover! Op 26 oktober vindt de 5e editie van The Young Blackbirds plaats. Deze editie is een bijzondere editie, want in 2019 bestaat het jeugdcentrum precies tien jaar. Dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast een knallend feestweekend organiseren we opnieuw een talentenjacht voor Merelbeekse muziektalenten. Haal je gitaar boven, smeer je stem en breng ons je meest fantastische tunes!

Het maakt niet uit of je een doorwinterde muzikant bent of een nieuw podiumtalent. Iedereen is welkom om zijn talent te tonen! Inschrijven kan als minstens één bandlid uit Merelbeke afkomstig is en minstens de helft van de muzikanten jonger is dan 25 jaar. De jury beslist autonoom wie wint op basis van verschillende criteria. De winnaar gaat met opnametijd in een professionele studio naar huis.

De avond wordt feestelijk afgesloten met een professionele act van Mooneye!

Speel je zelf geen muziek, maar kun je net zoals wij genieten van een goede melodie en van nieuw talent uit de buurt? Ben jij net zoals wij een feestneus? Zet 26 oktober in je agenda en kom mee het nieuwe Merelbeekse talent ontdekken!

Deelname is volledig gratis, publiek betaalt 5 euro per persoon. Tickets zijn te verkrijgen bij de jeugddienst of via jeugd [at] merelbeke.be.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Dienst jeugd

Waar?

Dienst jeugd
Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot en van tot
Morgen: tot

Contact

  • 09 210 35 60
09 210 35 69
jeugd [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Jongeren ondersteunen de jeugdraad in Toucountouna door middel van projectsubsidies voor jeugdverenigingen.