U bent hier

Meld je aan secundair onderwijs Regio Gent

Wat?

Je kan je kind aanmelden tussen vrijdag 2 februari om 12 uur en 23 februari 2018 om 12 uur. 

Belangrijke tip: Het tijdstip van aanmelden heeft geen belang. Elk kind heeft een gelijke kans om in de school van keuze terecht te komen. 

Voor je uw kind aanmeldt, is het belangrijk om voldoende informatie te verzamelen over de verschillende scholen. Je kan hiervoor langsgaan op de school zelf maar ook je basisschool of CLB medewerkers kunnen helpen om je schoolkeuzes af te bakenen. 

Het is belangrijk om meerdere scholen op te geven. Dit verandert niet de kans dat je terecht komt in je favoriete school. Indien je maar één school opgeeft, zal je moeten wachten tot maart om je kind in te schrijven in een school die nog vrije plaatsen heeft. 

Op vrijdag 2 maart 2018 zal je een e-mail ontvangen met de school die jou toegewezen werd. Vanaf 3 maart kan je langsgaan op je toegewezen school om de inschrijving definitief te maken. 

Belangrijke tip: Een inschrijving dient altijd te gebeuren op de school zelf en kan niet telefonisch of per e-mail. 

Heel wat informatie en tips kan je nalezen in de brochure, die je via deze pagina kan downloaden. 

Heb je graag wat ondersteuning bij het digitaal aanmelden van je kind? Een medewerker van het Sociaal Huis kan samen met jou de aanmelding vervolledigen. Je kan hiervoor langskomen tijdens de openingsuren. Je kan hiervoor ook altijd terecht op school. 

 

 

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Sociaal huis
Sociaal Huis
Hundelgemsesteenweg 357
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot en van tot
Morgen: tot
of op afspraak

Contact

  • 09 210 33 50
info [at] sociaalhuismerelbeke.be

Bekijk ook

  • Een Huis van het Kind zet een lokale samenwerking uit waarin verschillende organisaties samen aan de slag gaan om een sterk lokaal netwerk uit te bouwen voor organisaties, kinderen, jongeren en gezinnen en professionele opvoeders.

    Kortom het biedt een plek waar je terecht kan voor alles wat met opvoeding en opgroeien te maken heeft en dit zowel voor professionele opvoeders als voor gezinnen.

     

  • Er is heel wat informatie over opvoeden en opgroeien beschikbaar. We geven je graag een overzicht van waar je juiste en actuele informatie kan terugvinden.

  • Als partner Huis van het Kind Merelbeke of oudercomité kan je ondersteuning krijgen om initiatieven, vormingen, workshops of activiteiten op te zetten.