U bent hier

Deelnemen als handelszaak?

Wat?

Met het invoeren van de Cadeaubon Merelbeke wil de gemeente de lokale economie stimuleren. De Cadeaubon Merelbeke is een geschenkkaart van 10, 25 of 50 euro die in enkele verkooppunten in de gemeente kan aangekocht worden en waarmee klanten terecht kunnen bij deelnemende, lokale kleinhandels- en horecazaken.

Wie?

In de eerste plaats kunnen Merelbeekse ondernemers deelnemen aan het project en de Cadeaubon Merelbeke aanvaarden in hun zaak. In de tweede plaats kunnen ondernemers op het grondgebied van Gentetalagesticker deelnemende handelaars of Melle toetreden voor zover zij gelegen zijn in de zone die wordt geflankeerd door de gemeentegrenzen van Merelbeke, de E17, de spoorlijn en de R4. De limitatieve opsomming van de straten die binnen deze zone liggen, vind je in artikel 2 van het deelnamereglement.

Groothandelaars, immokantoren, bank- en verzekeringskantoren, advocaten, artsen, kinesitherapeuten, logopedisten, en andere (para-)medische beroepen kunnen niet toetreden. Apothekers worden niet tot de para-medische beroepen gerekend. Zij kunnen wel toetreden.

Deelnemende ondernemers ontvangen een etalagesticker van de gemeente zodat hun deelname zichtbaar is voor hun klanten.

Voorwaarden

Deelnemende handelaars dienen  het deelnamereglement van de Cadeaubon Merelbeke te respecteren.

Hoe?

Gelieve onderstaande informatie aandachtig te lezen.

Om de cadeaubon te kunnen ontwaarden, moet u registreren via de link in stap 1. Heeft u reeds een account ontvangen, ga dan onmiddellijk naar stap 2. 

 

STAP 1 : REGISTRATIE

https://business.gift2give.be/#/m/register/MB

Indien de gemeente niet vermeld staat in het formulier gelieve de juiste gemeente te kiezen waarvoor u zich inschrijft en vervolledig het online formulier met uw (zakelijke)gegevens. 

 • Zorg ervoor dat gegevens correct worden ingevuld
 • indien de maatschappelijke zetel niet in Merelbeke is gevestigd, gelieve contact op te nemen met de gemeente of met ons 

 

STAP 2 : LOGIN EN DEELNAMEFORMULIER

U ontvangt een e-mail met logingegevens en een bijlage. De bijlage dient u af te drukken, te ondertekenen en ons terug te bezorgen via info [at] gift2give.org

 

STAP 3 : CADEAUBON ONTWAARDEN 

Ontwaarden doet u onmiddellijk wanneer uw klant in de zaak met een Cadeaubon betaalt. Indien u deze ontwaarding uitstelt bestaat de kans dat de Cadeaubon ongeldig is of vervalt. Ontwaarden is dan niet meer mogelijk waardoor u geen gelden kan ontvangen. 

U kan zich nu met het account aanmelden via verschillende kanalen die wij ter beschikking stellen om de Cadeaubon te gaan ontwaarden : 

De cadeaubon ontwaarden via onderstaande ontwaardingsmethoden, uitbetalingen gebeuren geheel automatisch, 1 x per week : 

 • via pc : surf naar www.gift2give.be
  • klik rechtsboven op de knop ‘login’ –  ‘handelaar’ en kies uw gemeente
  • aanmelden met dezelfde gegevens
  • in welkomstscherm kan u ontwaarden via de unieke code op de achterzijde van de Cadeaubon
  • u kan in het dashboard alle ontwaardingen, statistieken en eventuele facturatie raadplegen
 • via GIFT2GIVE app (nieuwste app downloaden) : 
  • iOs :  https://goo.gl/xggKEW
  • Android : https://goo.gl/5okHKr
   • Aanmelden met uw persoonlijke logingegevens
   • QR-code scannen – ontwaarden (!! Alleen controleren op geldigheid volstaat niet om de gelden van de cadeaubon op uw rekening te ontvangen)
 • Via camera van smartphone of tablet (dit geldt niet voor de oudere versie van de Cadeaubonnen, maar enkel voor de nieuwste kaarten - indien de smartphone geen url weergeeft bij het scannen van de QR-code via de camera, download dan de gratis app in vorig punt)
  • Scan met de smartphone camera de QR-code op de achterzijde van de Cadeaubon (GEEN FOTO NEMEN)
  • Klik door op de link die op uw scherm verschijnt. U wordt naar de pagina doorgestuurd om de geldigheid te controleren van de Cadeaubon. Om te ontwaarden moet u aanmelden.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst lokale economie
Gemeentehuis (eerste verdieping)
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen: tot en van tot

Contact

 • 09 210 33 54
09 210 32 99
werkeneconomie [at] merelbeke.be