U bent hier

Nieuwsbericht: 25 april 2019

Gezocht: lesgevers/begeleiders pottendraaien/ keramiek

De dienst cultuur van Merelbeke biedt via de Vrijetijdsateliers kansen aan jong en oud om creatief bezig te zijn in een ontspannen artistieke sfeer. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, je laat je begeleiden door ons team van sterke lesgevers en zo verras je jezelf met je artistieke resultaten!

Voor de cursussen ‘pottendraaien’ en ‘keramiek’ voor volwassenen zijn we voor het schooljaar 2019-2020 op zoek naar gemotiveerde lesgevers/ begeleiders.

De ateliers vinden plaats in OC Bottelare met startdatum begin oktober (dagen en uren in overleg te bepalen). De lokalen zijn uitgerust met het nodige materiaal (draaischijven, keramiekovens,… ). Wij bieden een correcte vergoeding binnen het zelfstandigenstatuut, administratieve ondersteuning (inschrijvingen, opvolging,…) en de mogelijkheid om de eindresultaten van de cursisten tentoon te stellen in Merelbeke.

Heb jij ervaring met lesgeven en/of zin om een groep te begeleiden in één van deze disciplines? Ben je bereid een (avond)lessenreeks van 25 lessen te begeleiden voor groepen van maximum 8 (potten draaien) en 15 (keramiek) volwassenen? Dan ben jij de geknipte kandidaat!

Stuur jouw motivatiebrief met cv ten laatste op 17 mei naar vrijetijdsateliers [at] merelbeke.be. Geef duidelijk aan welke avonden voor jou geschikt zijn om de cursus te geven. We kijken uit naar jouw reactie!