U bent hier

Nieuwsbericht: 12 maart 2019

Groepsactie stookolietanksanering, prijzen geldig tot 31 juli 2019!

Plant u een omschakeling van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Of ben je al omgeschakeld, maar is uw stookolietank nog niet gesaneerd? Je kan nog steeds deelnemen aan de groepsactie stookolietanksanering van Veneco. Vraag een persoonlijke offerte aan en geniet van de bijzondere voorwaarden om uw ondergrondse of bovengrondse tank te laten saneren.

Waarom saneren?
De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld, geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld moet worden door een erkend tanktechnicus. Oude stookolietanks bevatten vaak nog olieresten en kunnen roesten en doorlekken. Dit houdt een ernstig risico in voor bodem en grondwatervervuiling. Bij verkoop van je woning moet je daarom met een attest kunnen bewijzen dat de tank correct werd gesaneerd. Een niet-gesaneerde tank houdt ook een financieel risico in want de eigenaar moet instaan voor de kosten van bodemsanering.

Samen saneren!
De groepsactie van Veneco loopt nog tot 31 juli 2019. U kan een persoonlijke offerte aanvragen bij All-in Tank Service via veneco.tanksaneringen.be of bel naar het nummer 0800/11206

De algemene voorwaarden voor de groepsactie kan u raadplegen op de website van Veneco (www.veneco.be/dienstverlening-aan-gemeenten/groepsactie-stookolietanksan...)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief