U bent hier

Nieuws: sociaal huis

05/01/2021
  • Bezorg kinderen leesplezier!

De Warmste Week mag dan al achter ons liggen, je kan nog steeds je UiTPAS-punten inzetten voor het goede doel. En dat nog tot het einde van deze maand!

05/01/2021
  • Opgepast: phishing-bericht Sociaal Huis in omloop

Er gaat momenteel een vals bericht de ronde dat in naam van het Sociaal Huis Merelbeke wordt uitgestuurd. Ga er zeker niet op in!

29/05/2020

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis bieden vanaf 2 juni weer alle dienstverlening aan. Voor de veiligheid van zowel burgers als medewerkers helpen ze je maximaal telefonisch of digitaal verder. Is je vraag of probleem niet telefonisch of online op te lossen? Dan kun je een afspraak maken.

14/04/2020
  • Voedselpakketten MIA

De beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn voor iedereen moeilijk. Voor een aantal mensen, zoals ouderen of personen die in armoede leven, is deze crisis extra zwaar. Het lokaal bestuur Merelbeke staat hen al sinds de start van de crisis zo goed mogelijk...

18/03/2020

Als gevolg van de corona-epidemie dreigt een tekort aan medisch beschermingsmateriaal voor verschillende hulp- en zorgverstrekkers. Daarom hebben we in de inkomsluis van het Sociaal Huis een inzamelpunt ingericht voor medische beschermingsmaterialen.

16/09/2019

HuGo de huistaakdraak helpt kwetsbare gezinnen en kinderen al sinds 2016 met het maken van huistaken en schoolse ondersteuning. Vanaf dit schooljaar werkt HuGo verder als Kompanjon Merelbeke en Kompanjon Destelbergen.

10/09/2019

Merelbeke is ingestapt in het project Warme Steden en Gemeenten, samen met 41 andere steden en gemeenten. Onze gemeente draagt zo een steentje bij aan het verhogen van het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren.

30/11/2018
  • LDC De Merelaar openingsfeest

Op 9 december opent het gloednieuw lokaal dienstencentrum haar deuren voor het publiek

Abonneren op Nieuws: sociaal huis