U bent hier

Disclaimer

De toegang tot en het gebruik van deze website zijn onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van deze disclaimer. Door deze website te bezoeken of de informatie op deze website te gebruiken, aanvaard je automatisch de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Dat sluit niet uit dat er toch incorrecte informatie kan te vinden zijn. De gemeente Merelbeke kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door het gebruik van die informatie en kan niet worden aangesproken op de al dan niet volledigheid van de informatie.

De informatie op deze website wordt zo actueel mogelijk gehouden. De gemeente Merelbeke kan de informatie steeds zonder voorafgaandelijke aankondiging wijzigen of verwijderen.

De publicaties of informatie op deze website zijn - tenzij anders vermeld - eigendom van de gemeente Merelbeke. De informatie en/of afbeeldingen of video's mogen niet worden gereproduceerd, gekopieerd of doorgestuurd naar derden. Overname van teksten en/of afbeeldingen in hun geheel of gedeeltelijk kan slechts na toestemming van de gemeente Merelbeke. Alle teksten, foto’s of afbeeldingen en ook de lay-out van de website vallen namelijk onder de bescherming van het auteursrecht of andere wetgeving met betrekking tot intellectueel eigendomsrecht.

Op deze website staan links of verwijzingen naar andere websites die niet onder toezicht van de gemeente Merelbeke staan. De gemeente Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de externe website waar de gebruiker naar kan doorlinken.

Tijdens het surfen op onze website kan bepaalde informatie passief worden ingezameld, door IP-adressen, cookies, internetlabels en clickstreamgegevens. Die informatie wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen, maar nooit om individuele personen te identificeren. Jouw gegevens zijn strikt persoonlijk en zullen niet doorverkocht of doorgegeven worden aan derden. Zo wordt je privacy bewaard.

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden, kan je contact opnemen met de dienst communicatiemanagement via communicatie [at] merelbeke.be.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

dienst Communicatie en onthaal
Gemeentehuis (tweede verdieping)
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen: tot

Contact

  • 09 210 32 80
09 210 32 99
communicatie [at] merelbeke.be