Doe mee(r) met de groepsaankoop spouwmuurisolatie!

Wat?

Spouwmuurisolatie doet het comfort in je woning gevoelig stijgen en je energiefactuur dalen. Heeft je woning spouwmuren, maar twijfel je of je die kan isoleren? Vrees je problemen met doorslaand vocht? Geen nood, meld je geheel vrijblijvend aan voor de groepsaankoop en ontvang een gratis en betrouwbare expertise.

 

De gemeente selecteerde samen met Energiehuis Veneco en benovatiecoach Energent op zorgvuldige wijze een betrouwbare aannemer. Na jouw inschrijving komt deze expert de spouwmuren grondig inspecteren. Enkel wanneer er 100% zekerheid is over de geschiktheid van de spouw maakt de aannemer een offerte op en beslis jij om de werken al dan niet te laten uitvoeren.

 

Met gratis begeleiding door benovatiecoach Energent

Na goedkeuring van de offerte zorgt de benovatiecoach voor werfopvolging en begeleiding bij het aanvragen van de premie (Fluvius). Alle werken geef je dus zonder zorgen uit handen mét kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs via de groepsaankoop.

Bovendien krijg je een gratis screening van je volledige woning, zodat je een beeld krijgt over de andere interessante energiebesparende maatregelen.

Spouwmuurisolatie – alle voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvende expertise van je spouwmuren. Indien de spouwen niet voldoen of je bedenkt je, stap dan zonder verplichtingen uit de actie.
  • Fris in de zomer, warm in de winter: spouwmuurisolatie verhoogt het comfortgevoel in alle seizoenen door het bekomen van een stabielere binnenmuurtemperatuur.
  • Uit onderzoek (i.o.v. het Vlaams Energieagentschap) blijkt dat er een zeer hoge klanttevredenheid is over het na-isoleren van spouwmuren door gecertificeerde aannemers.
  • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer.
  • De werken duren slechts één tot twee dagen en kunnen zonder bouwvergunning uitgevoerd worden.
  • Voordelige prijs door de groepsaankoop.
  • Relatief goedkope maatregel die zichzelf snel terugverdient (< 5 jaar), mede dankzij de premie van Fluvius, die nog steeds 5 euro per m2 bedraagt.
  • Door kwalitatieve isolatie stijgt de waarde van jouw woning

Hoe?

Inschrijven

Meld je nu aan voor een gratis expertise en vrijblijvende offerte:

Bekijk ook