Fietsroute

Wat?

 

Striptekening uit 'Toen David zijn stem verloor' van Judith Vanistendael

 

Monji, de neven Bone, ingenieur Diesel,… Deze minder gekende stripfiguren kruisen vanaf juli 2018 tot de zomer van 2019 je pad op de fietsroute, die de bib uitstippelde langs 21 panelen in Merelbeke!

Voor deze editie selecteerde de bibliotheek van Merelbeke mooie en sterke tekeningen uit haar rijke stripcollectie voor volwassenen. Verlaat voor een keer de gebaande fietspaden van Merelbeke én stripland en maak kennis met een variatie aan tekenstijlen en thema’s.

Je vindt de gratis fiets- (of auto)route (circa 35 km) 'Striptrippen door Merelbeke' in de bibliotheek van Merelbeke en hieronder in de bijlage.
(Print het document dubbelzijdig af en vouw het in twee)
De panelen staan op 21 locaties en wisselen om de twee weken van plaats.

 

 

Bekijk ook

  • De jaarlijkse lezingenreeks Avondlezingen in het voorjaar en eenmalige lezingen door boeiende sprekers over uiteenlopende onderwerpen. 

  • De taalquiz en het literair aperitief vormen de ingrediënten van ons Taalweekend tijdens de maand december.
     

  • Zit je in de lagere of middelbare school? En ben je graag creatief of mediawijs bezig? De bibliotheek organiseert regelmatig boeiende workshops voor kinderen en jongeren.

  • Een uur ongestoord een boek lezen zonder stoorzenders? Slow reading is dé oplossing!

  • Boekenapothekers bieden je tegen allerhande kwalen een remedie in de vorm van een of meer titels uit de wereldliteratuur.

  • Op zoek naar een ‘goed boek’, maar geen inspiratie meer? Dan is de boekdate in onze bib iets voor jou.

  • Altijd al eens een e-reader willen uitproberen? Of wil je uitgebreid lezen op vakantie, maar zie je zo’n overvolle koffer niet zitten? Boek dan je e-reader in de bib!