Humor

Humor

Wat?

N.a.v. de door de Vlaamse regering aangekondigde verscherpte coronamaatregelen, zien wij ons genoodzaakt ons huis te sluiten voor een periode van minstens drie weken, ingaand vanaf vrijdagavond 30/10.

Ondertussen, uit de grond van ons hart: zorg voor jezelf en voor elkaar. We hopen jullie snel terug te mogen zien.

 

Reserveer tickets voor betere tijden

 

HAN SOLO - Retro - première! Han Coucke

vrijdag 20 en zaterdag 21 november - 20.15 uur

Han solo keert in zijn nieuwe show ‘Retro’ terug naar zijn roots. De komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze. Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet, acht Han solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen. Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-schoolwind, tijd voor Han solo. Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.

Tickets voor vrijdag 20 november

Tickets voor zaterdag 21 november

 

BERT GABRIELS - Eindejaarsconference Bert Gabriëls

zaterdag 9 januari - OPGELET gewijzigde uren: om 19 en om 21 uur

Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het was een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen. Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen.

Tickets voor 19 uur

Tickets voor 21 uur

 

Prijs?

Standaardprijs: 12 €

+65 en personen met een beperking: 11 €

-26: 10 €

UiTPAS met kansentarief: 2,40 €

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Gemeenschapscentrum 't Groenendal
Brandegems Ham 5
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen:Gesloten
Enkel op afspraak.

Contact

  • 09 210 35 80
09 210 35 81
cultuur [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Kleurrijke tentoonstellingen in Pastorie Munte.

  • Zin in een origineel verjaardagsfeestje? Trakteer je vriendjes op een heuse theatervoorstelling met onze speciale formule.

  • Een podiumaanbod voor en door jong en oud. Met grote namen, de bijzondere spelers van Het Scheldeoffensief en life muziek.

  • Een Carrouselconcert met straf talent van eigen bodem, het Gent Festival van Vlaanderen in Merelbeke, intieme jazzoptredens en interactieve babyconcerten.

  • Kaskrakers op donderdagnamiddag met koffie en taart, de gesmaakte filmmatinees in samenwerking met LDC de Merelaar zijn terug!

  • In het najaar van 2020 ontvangen we, i.s.m. de bib, interessante belezen gasten.

  • Zo lang COVID 19 ons in de greep houdt, organiseren wij extra coronaproof activiteiten buiten de grenzen van ’t Groenendal.