U bent hier

Grabbelpasactiviteiten

Hoe?

Inschrijven kan via de webshop of door contact op te nemen met de jeugddienst.

Online inschrijven kan vanaf maandag 7 september voor inwoners van Merelbeke en vanaf maandag 14 september voor niet-inwoners.

 

Wat meebrengen?

Specifieke info over wat je moet meebrengen, waar je verwacht wordt en wanneer krijg je via mail.

Prijs?

Alle activiteiten kosten 15 euro.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan kun je met je UiTPAS aan kansentarief 80 procent korting krijgen op het inschrijvingsgeld.

 

Grabbelpasactiviteiten

Herfstvakantie? Da’s spelen, ontdekken en experimenteren! Daarom zorgde de jeugddienst ook dit jaar voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Voor elke leeftijd hebben wij dan ook een aangepast programma voorzien.

De kleuters mogen onderduiken in de wondere wereld van sprookjesfiguren en schatten. De kinderen van 6 tot 11 jaar mogen op een toffe manier de creatieveling in zichzelf ontdekken.

Benieuwd? Begrijpen we! Lees hieronder wat elke workshop exact inhoudt!

 

Er is telkens opvang voorzien van 8 uur tot 17.30 uur

Grezellige tovermonstertjes 

Je wordt ondergedompeld in een wereld van heksen en kleine monsters. Je kan eindelijk leren hoe je je eigen heksendrek maakt. Welke ingrediënten gooi jij allemaal samen? Daarnaast ga je zelf kleine monsters creëren door te spelen met licht en schaduwen.

✪ dinsdag 3 november ✪ 9 uur tot 16 uur ✪ 4 tot 6 jaar ✪ € 15 ✪ jeugdcentrum Molenhoek

 

Creatieve techniekers 2.0

Ben jij een creatieve geest die graag eens iets anders doet? Dan kan je bij ons je eigen T-shirt ontwerpen volledig zoals je zelf wil. Daarna maken we onze eigen film met behulp van een green screen. Laat je creativiteit maar de vrije loop!

✪ woensdag 4 november ✪ 9 uur tot 16 uur ✪ 6 tot 9 jaar ✪ € 15 ✪ jeugdcentrum Molenhoek

 

Op schattenjacht

Vandaag creëren we onze eigen verhalen. We maken onze eigen schatkaart uit klei waarin we allerlei hindernissen overwinnen en op zoek gaan naar de schat. In de namiddag maken we met houten vormen onze eigen wereld, alles wat jij wil maken is vandaag mogelijk!.

✪ donderdag 5 november ✪ 9 uur tot 16 uur ✪ 4 tot 6 jaar ✪ € 15 ✪ jeugdcentrum Molenhoek

 

Tieneruitstap

We gaan op verplaatsing naar Dok Noord om er de middag van ons leven te beleven. Kan jij jouw vrienden verslaan in een partijtje bowling? Of ben jij een van die gekke die graag salto’s maakt in het springkastelenpark? Dan is deze uitstap zeker iets voor jou!

De uren van deze uitstap zijn uitgebreider dan die van de andere grabbelpasactiviteiten.

✪ donderdag 5 november ✪ 8 uur tot 18 uur ✪ 11 tot 16 jaar ✪ € 15 ✪ jeugdcentrum Molenhoek

 

Strikt geheim

We dompelen jou onder in de wereld van geheimen en raadsels. Weet je al hoe je onzichtbare boodschappen kan laten verschijnen? We onthullen mysteries en proberen zelf te ontsnappen uit een escape room.

✪ vrijdag 6 november ✪ 9 uur tot 16 uur ✪ 6 tot 9 jaar en 9 tot 12 jaar ✪ € 15 ✪ jeugdcentrum Molenhoek

 

Meer info?

Dienst Jeugd
Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
09 210 35 60
jeugd [at] merelbeke.be

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(03/11) tot en van tot

Jouw contactpersonen

Bram Uvyn

Jeugdconsulent
 • 09 210 35 60
jeugd [at] merelbeke.be

Sanne Vekeman

 • 09 210 35 60
sanne.vekeman [at] merelbeke.be

Bekijk ook

 • De buitenspeeldag op woensdag 22 april is afgelast om verspreiding van corona tegen te gaan. We verwelkomen je graag op buitenspeeldag in 2021 op woensdag 21 april.

 • In de paasvakantie kon je opnieuw terecht op vakantiespeelplein Hip’o. Samen met het team van animatoren organiseert de dienst jeugd gedurende twee weken avontuurlijke, sportieve en rustige spelletjes gecombineerd met toneel-, dans- en knutselactiviteiten.

   

 • De vakantiespeelpleinwerking in het centrum vindt plaats in het GILKO, de gemeentelijke basisschool, Kloosterstraat 19.

 • De vakantiespeelpleinwerking in Flora vindt in 2020 terug plaats in de lokalen van de GO! Flora zoals de voorbije jaren. De werken op de school zijn afgerond.

   

 • Onder elk stuk hout en in het hout op de bosbodem krioelt het van het leven. Vooral veel opruimers van dode materialen  verstoppen er zich.

 • Gratis ontbijt voor dag van de jeugdbeweging voor iedereen in een jeugdvereniging.