U bent hier

Overlast

GSMnummer in geval van overlast

Op een vorig buurtoverleg kwam vanuit de buurtbewoners naar boven dat de organisatoren van een evenement in het jeugdcentrum niet altijd te bereiken zijn en dat het jeugdhuis opgebeld wordt voor evenementen waar zij niets mee te maken hebben.

Omdat wij het vanuit de jeugddienst belangrijk vinden dat u als buurtbewoner terecht kan bij de organisatoren op het moment van overlast, hebben wij een gsm aangekocht voor het jeugdcentrum. Deze gsm zal bij elke activiteit aan de gebruiker gegeven worden om zo de bereikbaarheid te verhogen.

Het nummer van deze gsm is: 0475 25 92 23

Dit zorgt er ook voor dat er één nummer is in plaats van elke keer een ander nummer. Deze gsm zal ook gegeven worden aan het jeugdhuis op vrijdagavond en op hun andere evenementen. Hierdoor zal u altijd terecht komen bij iemand die aanwezig is op het evenement zelf.

De komende maanden zullen we dit systeem uittesten om te bekijken of dit een goede oplossing is. Na deze periode zullen we evalueren of dit volstaat en of we dit systeem moeten bijsturen.

Daarnaast vragen wij ook om in geval van overlast dit zeker ook te laten weten aan de jeugddienst zodat wij goed op de hoogte blijven. Dit kan via mail, telefoon of door eens binnen te springen op de jeugddienst, jeugdcentrum Molenhoek, Hundelgemsesteenweg 445.

Aarzel niet om de jeugddienst te contacteren bij vragen of opmerkingen via sanne.vekeman [at] merelbeke.be of 09 210 35 60.

 

Bekijk ook

  • Elk jaar organiseert de dienst jeugd een cursus waarbij jongeren leren om een fuif op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.
  • Jeugdcentrum Molenhoek stelt twee zalen ter beschikking voor de activiteiten van de dienst jeugd, voor de jeugdraad, voor Merelbeekse jeugdwerkinitiatieven en voor andere Merelbeekse verenigingen.
  • Eerste Hulp Bij Fuiven.

  • Eerste Hulp Bij Fuiven