U bent hier

The Circular Kickstart

Wat?

Wat is Circulaire economie?

Circulaire businessmodellen bouwen aan een nieuw economisch systeem dat zorgt voor eindeloze groei binnen de grenzen van ons ecosysteem. Bedrijven die succesvol willen zijn en blijven in de 21ste eeuw ontwerpen voor eindeloos hergebruik en creëren loops die dit hergebruik mogelijk maken. Zij moeten ervoor zorgen dat zij kunnen blijven groeien ondanks het steeds schaarser worden van grondstoffen. Succesvol starten vandaag is proactief inspelen op de trends zoals klimaatverandering, grondstoffentekorten, snel veranderende regelgeving en consumenten die meer én meer duurzaam & circulair willen aankopen.

 

The Circular Kickstart

De Circulaire Kickstart is het eerste programma van The Circular Hub. Tijdens dit programma ondersteunt The Circular Hub de ondernemerswereld om snel en succesvol om te schakelen naar duurzame & circulaire business modellen. Het einddoel van de Circular Kickstart is dat elke starter duurzaam & circulair onderneemt.

In het kickstart traject word je begeleid om van je idee een duurzame & circulaire value proposition te maken. Je wordt geholpen om een duurzaam & circulair businessmodel te ontwikkelen en je product of dienst te positioneren op de markt. Ook krijg je er toegang tot een exclusief netwerk van duurzame & circulaire ondernemers en financierders.

Door een combinatie te bieden van duurzame & circulaire thema’s en algemene startup thema’s, wordt je begeleid om van je idee 10x sneller een succesvolle business te maken. Je leert in het traject niet enkel van de geselecteerde experten en mentoren, maar ook van je collega-deelnemers door het uitwisselen van ervaringen.

 

Inschrijven kan via The Circular Hub tot 25 november 2020.

Wie?

voor startende ondernemers

Hoe?

Om in te schrijven, klik hier.

Prijs?

699 euro¨*

= prijs met korting KMO-portfeuille (-30%) in verrekend. De basisprijs is 999 euro. Indien je nog geen bedrijf hebt opgericht, mag je deelnemen aan 699 euro.

 

Bekijk ook

  • De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben een ongeziene impact op het maatschappelijk en economisch leven in de gemeente. Om de handelaars enigszins te beschermen wordt ondersteuning voorzien vanuit verschillende instanties.  We lijsten ze hieronder graag even voor je op.