Bijklussen via wijk-werken Leie en Schelde

Via het wijk-werken Leie en Schelde kunnen uitkeringsgerechtigde werklozen tuinen onderhouden bij particulieren en klusjes klaren in en rond het huis. Ook onderwijsinstellingen, lokale overheden, vzw’s en land- en tuinbouwbedrijven kunnen een beroep doen op wijk-werken. Een gedetailleerde opsomming van alle taken kunt u verkrijgen op het wijk-werkenkantoor.

Geïnteresseerd?

Klanten die willen gebruikmaken van wijk-werken moeten zich vooraf inschrijven.Daarvoor betalen ze jaarlijks 7,45 EUR. De wijk-werker krijgt van de klant per gepresteerd uur een wijk-werkencheque en een verplaatsingsvergoeding. Particulieren kunnen wijk-werkencheques op naam fiscaal in mindering brengen. De klanten zorgen zelf voor het nodige werkmateriaal.

Ben je langdurig werkloos of krijg je een leefloon en wil je graag wat bijverdienen door een aantal uren per maand te werken, kom dan gerust langs voor vrijblijvende info.

 

Voor alle informatie met betrekking tot wijk-werken kan je steeds contact opnemen met:

 

Werken Leie en Schelde
Sandanna Van de velde
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
tel. 09 210 35 51
sandanna.​vandevelde@​vdab.​be

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Sociaal huis
Sociaal Huis
Hundelgemsesteenweg 357
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot en van tot
Morgen: tot
enkel op afspraak

Contact

  • 09 210 33 50
sociaalhuis [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Arbeidstrajectbegeleiding is een methode om een werkzoekende via een intensief, planmatig en trapsgewijs traject naar werk te begeleiden. De arbeidstrajectbegeleider houdt rekening met de mogelijkheden en de beperkingen van de werkzoekende.
  • Op zoek naar een job? Of meer informatie over sollicteren, werken of opleidingen?  Bij VDAB kan je terecht voor advies en begeleiding.

  • Als u meer voldoening in uw werk zoekt, als u aan een nieuwe carrièrestap toe bent of als u andere vragen hebt over uw loopbaan, dan kunt u overwegen loopbaanbegeleiding te volgen.