groepsaankoop zonnepanelen 2021

Groepsaankoop zonnepanelen

Wat?

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert opnieuw een groepsaankoop zonnepanelen. Zonnepanelen plaatsen is een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen en de realisatie van het burgemeestersconvenant van onze gemeente. Zonnepanelen zijn ook een interessante investering, die meer opbrengt dan je spaargeld op de bank. Door samen naar de markt te stappen, krijgen we een scherpere prijs voor de aankoop en de plaatsing van zonnepanelen.

Wie?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als kleine of middelgrote onderneming (kmo) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Hoe?

Tijdspad 2021

 • Inschrijven: je kunt vanaf 19 april gratis en vrijblijvend inschrijven.
 • Persoonlijk voorstel: Je ontvangt een persoonlijk voorstel op basis van de door jou ingegeven gegevens.
 • Jij kiest! Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel voor 16 juli.
 • Installatie: Je gegevens worden doorgestuurd naar de winnende leverancier. Na een inspectie van je dak, zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden. We streven ernaar om alle installaties af te ronden voor december 2021.

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zp, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17uur) of e-mail naar zonnepanelen [at] oost-vlaanderen.be of via de dienst Wonen Leie en Schelde.

Bekijk ook

 • Met de ecocheques kunt u welbepaalde ecologische producten en diensten aankopen. Het is een extralegaal voordeel.

 • Wie duurzaam bouwt, wint altijd. Maar vaak weten mensen niet hoe eraan te beginnen. Heb je vragen over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of keuze van materialen? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg!

 • Met enkele kleine tips en aanpassingen kan u al snel heel wat water besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een aanzienlijke besparing op uw waterfactuur.

 • Minder energie verbruiken is goed voor je portemonnee én het klimaat.

 • Op zoek naar onafhankelijk advies? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt je met renovatieadvies aan huis.

 • Stroomvloed cvba is een nieuwe energiecoöperatie voor én door burgers. Stroomvloed produceert duurzame energie dankzij de financiële inbreng van de burger. De winst van de coöperatie vloeit terug naar alle aandeelhouders.

 • Je dak of zoldervloer laten isoleren? Goedkoop én eenvoudig met het groepsaanbod!

  Laat je dak of zoldervloer isoleren via het groepsaanbod van de gemeenten Merelbeke, Melle, Oosterzele en Destelbergen: goedkoper, eenvoudig én zonder zorgen!


   

  Inschrijven voor het groepsaanbod kon tot 31 januari 2019. Hieronder kan u meer informatie vinden over de werking en doelstelling van de actie.


   


   

 • Wijkwerf gaat van wijk naar wijk om er mensen te motiveren om samen hun woning beter te isoleren, en zo kosten en zorgen uit te sparen. Nu strijkt Wijkwerf voor de tweede keer neer in Merelbeke.

 • groepsaankoop stookolietanksanering

  Doe mee met de groepsactie stookolietanksanering

  Heeft u nog een oude stookolietank die u niet meer gebruikt? Of wenst u binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp, houtkachel, gas, enz.)? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de groepsactie stookolietanksanering en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden.